Hoe hebben anderen mijn therapie ervaren

 

Wat zijn de reacties van anderen?

Mensen met dezelfde klachten als jij

Ben ik de juiste therapeut voor jou?

Lees meer reviews op Google

ACTceptatie

Sarah

“Kim is een geweldige therapeut en coach. Ik voelde een zeer positieve focus op belangrijke waarden die ik wilde laten groeien. Ik voelde me geaccepteerd en kon mezelf zijn en mijn persoonlijke grenzen verleggen naar een beter leven.

Het resultaat is minder angst, minder stress, een betere gezondheid en gewicht en eerlijker tegenover je kernzelf. Mijn ondernemersvertrouwen is gegroeid en ik voel me trots en vrij om mezelf te zijn. Ik heb negatieve beïnvloeders uit mijn leven gehaald en vervangen door zelfliefde en toewijding aan mijn persoonlijke doelen voor een gelukkig leven voor mij en mijn kinderen.

Dit is een voortdurend ontdekkingsproces dat ik zal voortzetten en verbeteren. Als je het sterke anker van jezelf hebt en echt van jezelf houdt, is de lucht de limiet. Bedankt Kim. Ik raad haar ten zeerste aan voor ACT-therapie.”

Simone

“Kim is een hele warme, oprechte en geïnteresseerde vrouw. Ze heeft heel snel door waar ontwikkelpunten zitten en ze geeft praktische tips om met bepaalde situaties om te gaan.

Ik heb met Kim de ACT training gedaan. Echt een aanrader om deze training bij Kim te doen. Ze heeft me geholpen om spanningen en emoties te accepteren waardoor ik rustiger werd en makkelijker met bepaalde situaties (werk en privé) om kon gaan.

Bedankt Kim! 😊”

Patrick

“Wat een fijne coach, ik raad iedereen deze praktijk aan. Kim is een hele goede therapeut.

Wanneer je op zoekt bent naar een ACT coach hoef je niet verder te zoeken.”

Marion

“KIM is een hele goede coach en geeft veel handvaten mee om de ACT theorie ook in praktijk te gebruiken. Ik vond het een leerzaam traject met tegelijk ook hele fijne gesprekken.

Wil je jezelf verder ontwikkelen, en ben je geïnteresseerd in ACT, dan zou ik zeker een traject met Kim aanraden.”

Kennismaken?

Wil je meer weten over wat ik te bieden heb en wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op om te kijken of wij een goede match zijn.

Chat openen
Hoi👋
Hoe kan ik je helpen?